Gizlilik Politikası

Fixbet üye olan kişilerden bazı bilgileri ve verileri toplamaktadır. Bunun yanı sıra mevcut bilgilerin korunması işletme açısından bakıldığında kesinlikle mühimdir. Bu da gizlilik politikasının temelini oluşturmaktadır. Buna ek olarak elbette bir diğer dikkat çeken nokta ise yazılımlardır. Yani güvenli bir oyun katılımı ve bilgilerin muhafazası için programlar kullanılmaktadır. Site üzerinden erişim sonrasında üyeliği alan kişilerin bilgilerine herkesin erişimi gibi bir durum da söz konusu değildir. Böylelikle anlık erişim ve üyelik sonrasında farklı hizmetleri büyük bir gizlilik içinde alabilirsiniz.

Ofisin talep ettiği bilgilerin kullanılması belli amaçlara göre yapılmaktadır. Bunların başında ise şunlar gelmektedir;

  1. Firmanın oyun skalası kesinlikle çok zengindir. İşte bundan dolayı hemen erişim sonrasında birçok oyun üzerinden şansınızı deneyebilirsiniz. Bunun için de Fixbet sitesinden size ait bilgileri yazmanız gerekmektedir.
  2. Canlı yardım en başta olmak üzere farklı birçok destek departmanı kullanıma açıktır. Eposta da bunlardan birisidir. Bunlar sadece üyelere açıktır. Bu yüzden yine ilgili verilerin talep edildiğini unutmamak şarttır.
  3. Bunun yanı sıra analizler Fixbet firması açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bundan ötürü bilgilerin alınmasının sonrasında işletme buna göre hareket etmektedir. Hem bonusların tanımlanması hem de özel hizmetlerin sunulması buna bağlıdır.

Tabi ki firmanın resmi sitesindeki bilgilerin her zaman korunduğunu unutmayınız. İşte bunun için güvenli olarak bilinen sunucular kullanılmaktadır. SSL yazılımı ise bir diğer özel yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.